Automatisering van een documentenstroom

Daan doet aan arbeidsbemiddeling (uitzend-/detacheringsbureau) waarbij er dagelijks vele uren werk gaat zitten in het opmaken, versturen, ondertekenen, samenvoegen en aan de juiste klant/kandidaat koppelen van documenten.

daan-portal-imac

Dat kan sneller dacht Daan!

Daan heeft nu een prachtige portal die automatisch de klaargezette documenten inleest en naar de betrokkenen verstuurd. De ontvangers kunnen de documenten, op elk gewenst device, digitaal ondertekenen en dan wordt het automatisch geretourneerd, samengevoegd tot een mooi document en op de juiste plaats in het CRM systeem geplaatst.

logo-daan

Uniek type automatisering
Op elk device te gebruiken
Zelf in te regelen
Koppeling met CRM systeem

Groen licht! De kandidaat kan aan de slag.

Wanneer alle documenten netjes digitaal zijn geretourneerd, krijgen de betrokkenen een automatisch, maar toch persoonlijke e-mail met de juiste gegevens. Vervolgens heeft de kandidaat groen licht om aan het werk te gaan.

daan-portal-ipad

daan-portal-macbook

Portal met vele mogelijkheden!

De portal automatiseert niet alleen de gehele documenten stroom, maar Daan kan ook vele opties naar eigen wens invullen. Men kan bepalen om welke type documenten het gaat, welke statussen ze mee moeten krijgen, welke mailtjes er opgemaakt moeten worden, hoe deze eruit komen te zien, of de mailtjes ook persoonlijke gegevens geïntegreerd moeten krijgen, etc..

Met deze automatisering stap bespaart Daan dagelijks vele uren werk.

[rev_slider alias=”meer-cases”]

Google partner

Google AdWords

Google Analytics