Online Advertising projecten

Voor diverse klanten mogen wij het online advertising traject uitvoeren. Van Google Adwords campagnes inrichten, bijsturen en optimaliseren tot het adverteren met social media.

 

homepage

Google Adwords en social media

Social media en Google Adwords adverteren doen we voor tal van bedrijven. Van het opzetten van een totaal nieuw account tot het optimaliseren van bestaande accounts. Door middel van goede analyses worden deze campagnes ingericht. JVDmedia heeft bewezen dat de campagnes zichtbare verbeteringen hebben opgeleverd.

adwords-certified

Google Adwords optimalisatie
Zichtbare verbeteringen
Social Media Advertising
Lagere kosten, hogere opbrengsten

Inrichten en optimaliseren

Het inrichten en optimaliseren van een Google Adwords campagne vergt veel tijd, kennis en kunde. Van het aanpassen en testen van advertenties, het toevoegen/uitsluiten van zoekwoorden tot bidmanagement, dit alles komt bij een Google AdWords campagne kijken.

Diverse leuke klanten hebben het Online adverteren aan JVDmedia uitbesteed. Voor de Hanzehogeschool bijvoorbeeld, sturen wij de gehele AdWords campagnes aan en optimaliseren deze dagelijks. De campagnes zijn door onze aanpak enorm verbeterd en ligt het rendement aanzienlijk hoger.

sea-ipad-pro

Onze specialisten leveren zichtbare verbeteringen in uw online advertising campagnes

[rev_slider alias=”meer-cases”]

Google partner

Google AdWords

Google Analytics