Zoekmachine optimalisatie (SEO) projecten

Voor een groot scala aan diverse leuke klanten, verzorgt JVDmedia de zoekmachine optimalisatie. Niets is voor ons te gek. Van technische cases tot een uitgebreid verzorgt migratie plan en van linkbuilding tot een SEO of Analytics training, JVDmedia heeft de kennis en kunde in huis.

SEO

Laag hangend fruit en de concurrenten

Elk traject start met de analyse van de website om het laag hangend fruit in kaart te brengen. Het laag hangend fruit zijn de onderdelen die vrij eenvoudig een leuke stijging kunnen opleveren. Verder zullen wij de concurrenten (top 10) ook in kaart brengen om zo te analyseren wat de concurrent wel heeft wat de website van de klant niet heeft. Op deze manier proberen we het kaf van het koren te scheiden en zo snel mogelijk de stijgende lijn in te zetten naar meer bezoekers en online succes!

google-analytics-qualified

Grote diversiteit aan blije klanten
SEO specialisten
10+ jaren ervaring met technische kennis
Google Analytics Qualified

Google Analytics

Om ons advies te onderbouwen, gebruiken wij te allen tijde Google Analytics. Met Google Analytics kunnen we de voortgang monitoren en op basis van deze data maken we de vervolgstappen.

Aan het begin van het optimalisatietraject zullen wij de huidige Google Analytics configuratie bekijken en waar nodig bijsturen om een zo accuraat mogelijke dataset te verzamelen.

seo-ipad-pro

Ook geïnteresseerd geraakt? Vraag naar de mogelijkheden!

[rev_slider alias=”meer-cases”]

Google partner

Google AdWords

Google Analytics