SEO (her)schrijven van 100+ teksten voor Unigarant.nl

JVDmedia heeft van Unigarant de opdracht gekregen om meer dan 100 teksten zoekmachine-vriendelijk te gaan herschrijven. Het gaat hierbij om de content voor de nieuwe website. JVDmedia gaat dit soort uitdagingen graag aan.

unigarant-imac

Herschrijven, aanvullen en in CMS toevoegen

Op de nieuwe website was ruwe content aanwezig, die door de tekstschrijvers van Unigarant geplaatst is. De specialisten van JVDmedia zijn met deze content aan de slag gegaan. Wij hebben deze gestript, waar nodig aangevuld en herschreven naar geoptimaliseerde teksten om zo de vindbaarheid in de zoekmachines te verhogen.

logo-unigarant

Teksten (her)schrijven
Vindbaarheid verbeteren
Zoekmachine optimalisatie
Gebruikersvriendelijkheid

Nieuwe website, nieuwe teksten

Er gaat een proces aan vooraf om tot een zoekmachine-vriendelijke tekst te komen. Per pagina moet worden bepaald welk zoekwoord het belangrijkst is en daar wordt de content op aangepast. Om dit voor meer dan 100 pagina’s te bepalen vergt veel uitzoekwerk, optimalisatie en kunde om dit tot een goed eind te kunnen brengen.

Vele andere mooie uitdagingen

Naast bovenstaand project, werken wij op meer gebieden samen met Unigarant. Van het optimaliseren van de gehele website voor de zoekmachine, het in zetten van advertising, maandelijkse meetings, tot het bouwen van templates, wij verzorgen het voor Unigarant verzekeringen.

unigarant-ipad

[rev_slider alias=”meer-cases”]

Google partner

Google AdWords

Google Analytics