Wat zeggen klanten over ons

Bekijk hieronder een greep van de leuke dingen die klanten over onze samenwerking zeggen.

"JVDmedia helpt ons om online beter gevonden te worden. Binnen het team is veel kennis van SEO aanwezig en ze kunnen dit ook duidelijk aan ons uitleggen. Over de samenwerking zijn wij heel tevreden en het resultaat mag er ook zijn. Dankzij de goede adviezen zijn wij nu veel beter vindbaar in Google."
- Nina van der Molen
"Blij met de samenwerking met JVDmedia. Ze snappen snel wat je bedoelt, denken pro-actief mee en komen zelf met de beste oplossingen. Afspraken worden netjes nagekomen en de communicatie is helder en duidelijk. Wat wil je nog meer?!"
- Dorien Lusthof
"JVDmedia is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze denken mee in het hele proces en schakelen snel. Daarnaast geven ze gevraagd en ongevraagd advies. Wij zien JVDmedia als waardevolle aanvulling bij online vraagstukken. Wij hopen ook dit jaar weer onze online doelen te behalen met JVDmedia als partner aan onze zijde."
- Kelly Jongejeugd
"Het team van JVDmedia helpt ons om onze online doelen te bereiken. Het team denkt pro-actief mee en levert goed werk. JVDmedia adviseert Unigarant op gebied van o.a. SEO en speelde een grote rol bij de grootschalige content-optimalisatie en migratie tijdens het re-design van www.unigarant.nl eind 2016. Echte online experts!"
- Gerard Bathoorn
"Dynamisch, dat is het woord wat JVDmedia en onze website het beste omschrijft. Daan werkt al jaren samen met de mannen van JVDmedia en zijn enorm tevreden met de aanpak en snelle communicatie. Ze kunnen snel schakelen en helpen ons om een toffe online beleving neer te zetten."
- Maikel Louwerse
"Bij de zoektocht naar een bureau voor webdesign viel de keus al gauw op JVDmedia. Er werd direct goed meegedacht met het aandragen van leuke ideeën voor de aangevraagde website. De opgeleverde website was snel en vakkundig uitgewerkt. Het eindresultaat oversteeg mijn verwachtingen ruimschoots!"
- André Talens
"Bij JVDmedia wordt er tijd genomen om echt naar je wensen te luisteren. Ze bouwden stap voor stap de website en alles ging in overleg. Het team van JVDmedia weet waar ze over praten en hebben veel kennis van zaken. Tevens is onze vindbaarheid ook sterk verbeterd. Vrijwel dagelijks mogen wij complimenten van klanten ontvangen voor onze mooie website. Ik vond het een hele prettige samenwerking."
- Isabelle Starke
"Als wij JVDmedia in drie begrippen zou moeten omschrijven dan zeggen we: servicegericht, verstand van zaken & over kunnen brengen. JVDmedia heeft tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe website, een belangrijke bijdrage geleverd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat."
- Amal Whyte