Adverteren met Google AdWords

Waarom Google AdWords?

Google Adwords zijn de advertenties die bovenaan in de zoekresultaten van Google komen te staan. Op basis van zoekwoorden die gebruikers van Google intypen wordt bepaald of Google jouw advertenties laat zien.

 Meteen zichtbaar

 Benader actief je doelgroep

 Volledig beheersbaar

 Sturen op conversie

Waarom adverteren bij JVDmedia?

Wil je graag adverteren met Google Adwords? Maar heb je niet de kennis en kunde in huis om dit op te starten? Als Google Partner kent JVDmedia Google AdWords van binnen en buiten, daardoor zijn wij hiervoor de aangewezen partij om u te helpen! Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van Google Adwords zodat wij jou precies kunnen vertellen welke richting er gekozen moet worden.

Mogelijkheden Google Adwords

Google Adwords kan je op verschillende manieren inzetten. Je hebt natuurlijk de standaard tekstadvertenties in het zoeknetwerk, maar bijvoorbeeld ook banners die door middel van doelgroepbepaling (display advertising) kunnen worden weergegeven op bepaalde websites en/of Youtube.

Met Google Adwords heb je tal van mogelijkheden. Dus ook voor jou als potentiële klant.

Gratis AdWords Expert Review

JVDmedia voert voor jou een gratis AdWords Expert Review uit en zorgt ervoor dat je versteld zult staan hoeveel meer rendement er uit jouw campagnes valt te halen. Wij beoordelen jouw advertentie op een aantal belangrijke punten. Vraag de Gratis AdWords Expert Review aan.

Google Grants voor Non-profit

Is jouw organisatie een non-profit organisatie? Dan kan het zijn dat jouw organisatie in aanmerking komt voor Google Grants waarbij je maandelijks $10.000,- gratis advertentietegoed kunt ontvangen. Bekijk hier de mogelijkheden van Google Grants en of jij in aanmerking komt.

Adverteren op een ander platform

Naast Google Adwords kun je ook adverteren binnen Bing en op de verschillende social media platformen. Vraag naar de mogelijkheden m.b.t. social media adverteren of het adverteren via Bing zoekmachine.

google-adwords

google-analytics