Display adverteren

Adverteren in het Google Display Netwerk

Een vorm van Google Adwords is Display Adverteren.Met Google Display Adverteren kan je advertenties inzetten die gericht zijn op een specifieke doelgroep in het Google Display Netwerk. Dit netwerk bestaat uit meer dan een miljoen websites, applicaties en video’s waarop advertenties kunnen worden weergegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan Youtube.

JVDmedia heeft ervaring met deze vormen van adverteren en nodigt jouw graag uit om de mogelijkheden voor jouw website, webwinkel, dienst of bedrijf door te nemen. Vraag dus snel naar de mogelijkheden omtrent Display Adverteren.

display_adverteren

Bereik de juiste doelgroep

Met het Google Display Netwerk kun je, in tegenstelling tot adverteren in het Zoeknetwerk, heel gericht targetten op een bepaalde doelgroep die juist jij wilt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan interesses, geslacht of leeftijd. Het doel is dat je jouw beeldadvertenties zo vaak mogelijk wilt laten zien aan de juiste personen en daarbij je zichtbaarheid en relevantie verhoogt.

Voordelen van Display Advertising

  • Volledige vrijheid in vorm of format; tekst, beeld en video op verschillende platformen
  • Gericht targetting op juiste doelgroep
  • Verhogen zichtbaarheid en relevantie van bedrijf, product of dienst
  • Eenvoudig uit te breiden met remarketing

Nog niet toe aan Display Advertising, maar wil je eerst een Google AdWords campagnes starten? Neem dan contact op voor een oriënterend intake gesprek.

Google AdWords

Google Analytics