Google AdWords Expert review

Voor alle inzichten in je campagnes

Met de Google Adwords Expert review wordt aan de hand van je bestaande Google AdWords campagnes een expert review uitgevoerd. Hoe zijn de campagnes opgebouwd, worden de zoekwoorden goed toegepast en worden de advertenties goed weergegeven. Op basis van al deze gegevens onderzoeken wij waar de verbeterpunten liggen en wat voor een rendement je zou kunnen halen wanneer deze verbeterpunten goed uitgevoerd worden.

Ben jij ontevreden over de huidige campagnes of gewoon benieuwd of de huidige campagnes verbeteringen nodig hebben? Vraag dan nu een AdWords Expert review aan met het formulier hiernaast.

kwaliteitsscore

Kwaliteitsscore

Een van de belangrijkste elementen van Google Adwords is de kwaliteitsscore. Deze kwaliteitsscore wordt gebaseerd op het gebruik van de zoekwoorden en wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren. Namelijk de verwachte klikfrequentie, kwaliteit van de advertenties en de ervaringen van de landingspagina’s.

Onderstaande tabel geeft aan wat de kwaliteitsscore van een bepaalde klant is (de rode en groene blokken) en wat de gemiddelde kwaliteitsscore zou moeten zijn (blauwe lijn). Op basis van deze gegevens kunnen wij duidelijke aanpassingen doen door middel van zoekwoorden, advertenties, biedstrategieën etc. om zichtbare verbeteringen aan te tonen.

1469800607

Nog niet toe aan AdWords, maar wil je jouw website in de organische zoekresultaten (SEO) verbeteren? Bekijk dan onze dienstverlening Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor meer informatie.

Google AdWords

Google Analytics