Zoekmachine adverteren Google Adwords

Adverteren met Google AdWords

Google Adwords zijn de advertenties die bovenaan in de zoekresultaten van Google komen te staan. Op basis van zoekwoorden die gebruikers van Google intypen wordt bepaald of Google jouw advertenties laat zien.

adwords-certified

Wil je graag adverteren met Google Adwords? Maar heb je niet de kennis en kunde in huis om dit op te starten? JVDmedia is hier voor de aangewezen persoon om u te helpen! Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van Google Adwords.

Google Adwords kan je op verschillende manieren inzetten: Tekstadvertenties in het zoeknetwerk, weergave van banners/video’s op websites of YouTube op basis van doelgroep bepaling. Met Google Adwords heb je tal van mogelijkheden. Dus ook voor jou als potentiĆ«le klant.

Ben jij benieuwd welke vorm van Google Adwords geschikt voor jou is?

Wanneer je al campagnes via Google Adwords hebt lopen, maar niet weet of ze goed zijn ingericht of wilt weten waar nog verbeteringen te behalen? Laat dan een AdWords Expert Review uitvoeren door ons.

Google Adwords en JVDmedia

Bij online adverteren komt meer kijken dan klikken betalen bij Google Adwords. JVDmedia helpt je op weg met een gedegen keywords analyse, een strategie die de kosten tegen de klikken afzet en tips voor de landingspagina’s, zodat deze meer conversies op kan gaan leveren.

google-adwords

google-analytics