Zoekmachine adverteren in Bing

Adverteren met Bing

Bing is de zoekmachine van Microsoft. Met Bing Ads is het mogelijk hierin jouw advertenties te laten zien. Bing heeft op dit moment nog een klein marktaandeel in Nederland maar groeit gestaag.

bing-certification

Wil je graag adverteren met Bing Ads? Maar heb je niet de kennis en kunde in huis om dit op te starten? JVDmedia helpt graag! Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Bing Ads.

Heb jij bijvoorbeeld al Google Adwords maar wil je dit uitbreiden naar Bing Ads? Ook hier kunnen wij jou mee helpen.

Bing heeft vele voordelen ten op zichte van Google AdWords. Omdat het nog een vrij nieuwe markt is hebben veel bedrijven de weg daar naartoe nog niet gevonden. Dit betekent dus dat er minder concurrentie is en jouw advertentie op betere plaatsen wordt weergegeven.

Bing Ads en JVDmedia

Bij online adverteren komt meer kijken dan klikken betalen bij Bing Ads. JVDmedia helpt je op weg met een gedegen keywords analyse, een strategie die de kosten tegen de klikken afzet en tips voor de landingspagina’s, zodat deze meer conversies op kan gaan leveren.

Ben je benieuwd hoe JVDmedia kan helpen met het inzetten van Bing Ads voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op.

google-adwords

google-analytics