Google Grants

Ontvang gratis advertentietegoed

Non-profitorganisaties kunnen via Google elke maand $10.000,- gratis advertentietegoed voor Google AdWords ontvangen wanneer ze zich aanmelden voor Google Grants. Met behulp van AdWords bereik je via advertenties in het zoeknetwerk van Google gemakkelijk je doelgroep. Een mooie kans om bijvoorbeeld vrijwilligers en donateurs te werven of meer bezoekers naar je website te leiden.

 

Benieuwd of je organisatie in aanmerking komt?

Maak meer impact!

 $10.000,- per maand advertentietegoed

 Gericht targeten op je doelgroep

 Meer relevante bezoekers op je website

 Meer zichtbaarheid en naamsbekendheid

 Gratis zakelijke software via G Suite

Wie komt voor Google Grants in aanmerking?

Wil je Google Grants inzetten voor je non-profitorganisatie, dan dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. De belangrijkste voorwaarde is dat je door de belastingdienst bent erkend als een algemeen nut beogende instelling (ANBI) of een sociaal belang behartigende instelling (SBBI). Doe hieronder de test en wij helpen je graag dat gratis advertentietegoed binnen te halen!

Waarom JVDmedia?

Om te blijven voldoen aan de vereisten van deelname aan Google Grants is het belangrijk dat de advertentiecampagnes actief worden onderhouden. Ten minste één keer per maand moet er gewerkt worden aan de campagnes en je moet een gemiddelde click through ratio (CTR) van ten minste 5% over al je campagnes behalen. Voldoe je gedurende twee opeenvolgende maanden niet aan deze eisen, dan wordt je Google Grants beëindigd.

 

JVDmedia is gespecialiseerd in het opzetten, optimaliseren en onderhouden van AdWords campagnes en behalen een maximaal rendement uit al je advertenties.  Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en grijp deze kans voor je organisatie!

Kom ik in aanmerking voor Google Grants?

Doe de test


google-adwords

google-analytics