• Kop koffie
 • Online advertising

  Slimme campagnes voor een groter online bereik

  Probeer eens om niet aan een roze olifant te denken…. Het lukt je niet hè? ‘Framing’ noemen we dat, en dat is precies hoe onze online advertising ook werkt.

  Online advertising, niemand ontkomt eraan

  Banners, remarketing, social advertising en Google display – iedere dag zie je ze in je zoekresultaten en op je tijdlijn verschijnen. En onbewust zijn we allemaal gevoelig voor het effect. Nee echt, serieus, allemaal. Dát is ook de kracht van succesvolle online advertising: voortdurend in beeld blijven bij potentiele klanten. En dat wérkt! Ook voor jouw organisatie, want jouw roze olifant kan weleens veel nieuwe leads en klanten opleveren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Meer klanten, meer omzet

  Wil jij je klantenkring ook uitbreiden en ben je toe aan extra groei? Zet ons dan eens lekker aan het werk! Wij zijn experts in online advertising en creëren in no-time extra leads voor je onderneming. Gewoon door op het juiste moment jouw boodschap bij de juiste doelgroep in beeld te brengen. Maar let op, want als je ons een béétje uitdaagt, heb je het straks erg druk….

  Online advertising? Voor mij?

  Absoluut, juist voor jou! Jij wilt toch ook groeien? Want of je nou een startende eenmanszaak, een gelouterde MKB-er, of een grote multinational bent - online advertising is geschikt voor ieder type organisatie en voor elk budget. Samen met jou kiezen we de beste strategie. Zo helpen we je met:

  • Google Ads en Bing Advertising: we werven nieuwe klanten met online advertenties in ’s werelds grootste zoekmachines
  • Google Display: we bereiken je doelgroep via hun favoriete websites
  • Remarketing: daarmee blijf je in beeld bij bezoekers van je website
  • Social Advertising: we benaderen precies die doelgroep die je wilt bereiken
  • Video marketing: met online video’s boeien en binden we doelgroep
  • Google Grants: daarmee profiteren non-profit organisaties van gratis advertising

  Groei!

  Ben je er klaar voor? Laten we dan samen aan de slag gaan! Daag ons lekker uit, daar krijgen we energie van. Oke, we hebben geen blik nieuwe klanten voor je klaar staan. Wat we wél hebben is veel waardevoller: een online advertising strategie, speciaal gericht op jouw onderneming en exact afgestemd op jouw doelgroep. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dan zetten we ook jóúw roze olifant aan het werk! 

  Daag ons uit

  Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

  Uitgelichte case

  • /assets/Cases/jvd-daan.jpg

   Daan

   Maatwerk
   Development
   Innovatie
   Custom CMS

  • Korte lijntjes, persoonlijk contact en vakmanschap