Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Beter vindbaar worden in de zoekmachines?

Wordt jouw website niet goed gevonden door de zoekmachines? Of juist op de verkeerde zoekwoorden? Dan helpt JVDmedia graag om je hier mee te helpen.

seo

Tegenwoordig is zoekmachine optimalisatie (SEO) niet meer weg te denken in het online marketing proces. Naast Search Engine Advertising (SEA) is SEO het krachtigste middel om gevonden te worden in de welbekende zoekmachines. Maar wat houdt SEO nu precies in.

SEO is het actief optimaliseren van een website zodat deze beter wordt gevonden in o.a. Google, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Google beoordeelt jouw website op tal van factoren. Techniek, content en populariteit zijn hiervan de drie belangrijkste factoren.

SEO specialisten

JVDmedia heeft de specialisten in huis die constant op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van SEO en spelen hierop in.

Bent je benieuwd hoe JVDmedia kan helpen met het optimaliseren van jouw website, neem dan vrijblijvend contact op via het formulier aan de zijkant.

Wil je weten in hoeverre jouw website zoekmachine vriendelijk is? Vraag de SEO Quickscan aan.

Geen interesse in SEO?

Bekijk dan onze diensten zoals adverteren met adwords , social media adverteren of vraag de Gratis Gratis AdWords Expert review.

google-adwords

google-analytics