Waarom linkbuilding?

Website populariteit verhogen?

Voor een zoekmachine zoals Google ben je interessant wanneer externe ‘relevante’ websites naar je linken. Het goed beheren van links, zoeken en aanvragen relevante links en het optimaliseren van het linkprofiel, noemen we ‘Linkbuilding’. Linkbuilding is nog steeds een erg belangrijk aspect van de SEO optimalisatie van een website. Wanneer je actief met linkbuilding bezig bent, zul je de resultaten vanzelf zien.

JVDmedia helpt met het opzetten van een goed en relevant profiel aan inkomende links. Neem snel contact op voor de mogelijkheden voor jouw website.

linkbuilding

Wij beheren jouw inkomende links

Voor JVDmedia staat openheid en betrouwbaarheid voorop wanneer het om linkbuilding gaat. Een link naar jouw website moet in de goede context staan op een relevante website. JVDmedia inventariseert daarom samen de mogelijkheden.

Linkbuilding bij JVDmedia

  • Betrouwbaar en ervaren
  • Google Certified Partner
  • Persoonlijk contact en heldere communicatie
  • Volgens de regels van Google (White hat)

Let op

Linkbuilding is een goede manier om een website inhoudelijk te versterken en de resultaten bij zoekmachines te verbeteren. Misbruik wordt echter gestraft. Verkeerd gebruik van linkbuilding, zoals gebruik maken van schimmige websites en malafide programma’s kan leiden tot verwijdering van je website uit de zoekresultaten. JVDmedia zal te allen tijde op een nette manier de linkbuilding verzorgen.

Wil je meer weten over linkbuilding door JVDmedia? Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden met het formulier aan de zijkant.

Meer weten over SEO?

Wil je niet alleen meer weten over linkbuilding, maar heb je een SEO expert nodig die de gehele website analyseert? Bekijk dan onze pagina over Zoekmachine optimalisatie (SEO) of bekijk wat wij middels SEO copywriting voor jou kunnen betekenen.

Google partner

Google AdWords

Google Analytics