SEO Tekstschrijven

De bezoeker staat centraal!

Om goed gevonden te worden door een zoekmachine, moet je goed verwoorden wat je te bieden hebt. Schrijf dus voor de bezoeker met de juiste opbouw in je achterhoofd. Wanneer je een zoekopdracht aan de zoekmachines geeft, doorzoekt deze alle websites op de gegeven zoekopdracht. Maar daar kijken ze niet alleen naar. Waar staat het zoekwoord?, staat het er niet te vaak (SPAM)?, staat het in de juiste context?, is de tekst informatief en wordt er gelinkt van of naar relevante bronnen?

Titles & Descriptions

Ook is het van belang om per pagina de Tiltels & Descriptions goed geoptimaliseerd te hebben. JVDmedia heeft een eigen Meta tag generator gemaakt die je hierbij kan helpen. Kom je er niet uit of wil je het aan JVDmedia uitbesteden, neem dan contact met ons op.

Allemaal eisen die ook nog eens periodiek worden aangepast of aangescherpt. JVDmedia kan helpen met het formuleren van de beste SEO teksten voor jouw producten en diensten.

seo-copywriting

Tekstschrijven voor SEO

JVDmedia kan op verschillende manieren helpen op het gebied van tekstschrijven voor SEO, namelijk:

  • Titles & Descriptions (her)schrijven
  • JVDmedia levert kant-en-klare SEO teksten aan die geschikt zijn voor jouw producten of diensten.
  • JVDmedia optimaliseert de teksten die zijn aangeleverd zo, dat deze geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines (Google).
  • JVDmedia biedt ondersteuning door maandelijks de website te analyseren en de nieuwste ontwikkelingen op tekstgebied (content) met betrekking tot SEO toe te passen op de teksten

 Wilt je meer weten over SEO copywriting door JVDmedia? Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van het contact formulier hiernaast.

Meer weten over SEO?

Moeten niet alleen de teksten geoptimaliseerd worden? Maar heb je een SEO expert nodig die de gehele website analyseert? Bekijk dan onze pagina over Zoekmachine optimalisatie (SEO). Of bekijk wat wij middels linkbuilding voor jou kunnen betekenen.

Google AdWords

Google Analytics